071 589 7000 
sales@snelkoppeling.eu 
Achthovenerweg 17e 
2351 AX  Leiderdorp  

Verdel ICT & Media

Samen gaan we jouw digitale uitdaging aan

Jouw persoonlijke ICT- en media-adviseurs

Sinds Verdel PC Partner op 1 januari 2000 het levenslicht zag, is er nogal wat veranderd. We groeiden uit tot een ambitieus ICT- en mediabedrijf waar inmiddels zo’n 50 enthousiaste experts rondlopen. Ook het werkgebied is uitgebreid tot ver buiten Kaag en Braassem, maar Roelofarendsveen is en blijft ons vertrouwde ‘stekkie’.

Kennis van zaken

Wat gebeurt er in de markt en hoe blijven we op koers? Door Barry’s vooruitziende blik en ons gedreven team spelen we dynamisch in op trends en ontwikkelingen. We volgen continu trainingen en houden elkaar scherp. Alleen op deze manier bieden we jou de beste totaaloplossingen en krijg je advies waar je blij van wordt. Ga naar ICT of Media en zie één oogopslag wat wij in huis hebben.

Samen de uitdaging aan

Of je nu op zoek bent naar het perfecte digitale apparaat voor onderweg, praktische hulp op afstand of een strategie voor jouw onderneming... Met elkaar gaan we de digitale uitdaging aan, wie je ook bent en wat je doel ook is. De koffie staat klaar in het Expert Center, de Oase of de Bar! Neem contact op met een expert via (071) 331 01 84 of stuur een e-mail.