071 589 7000 
sales@snelkoppeling.eu 
Achthovenerweg 17e 
2351 AX  Leiderdorp  

Klantendisplay koppelen aan SnelStart

Toon informatie aan uw klanten tijdens het afrekenen met SnelStart

Over op SnelStart?

Met behulp van SnelKoppeling.eu XML Audit File Importeren kunt u XML audit-files uit verschillende boekhoudpakketten importeren in SnelStart. Klanten en leveranciers worden via SnelStart Integratie aangemaakt. Rekeningschema kan geïmporteerd worden en boekingen worden ingevoerd via SnelStart Integratie.

SnelKoppeling.eu XML Audit File Importeren stelt u in staat wanneer u maar wilt over te stappen naar SnelStart. Tevens kunt u oudere jaren importeren zodat u vergelijkingen kunt doen over meerdere jaren heen.

Middels kruistabellen kunt u zelfs meerdere grootboekrekeningen samenvoegen!

Meer informatie

Administratie opschonen?

Verwijder (selectief) oude artikelen, bankafschriften, boekjaren, in- en verkooporders, relaties en voertuigen

Een greep uit ons assortiment

FMUTA Conversie

Het FMUTA formaat is bedoeld voor het importeren van financiële boekingen. Het bestand is zo opgebouwd dat elke regel één transactie is. Ook het BTW-bedrag staat op deze regel. In SnelStart dient echter de BTW apart geboekt te worden, maar met het standaard FMUTA formaat gaat dit helaas niet en loopt u tegen het probleem aan dat de boekingen niet aansluiten.

SnelKoppeling.eu FMUTA conversie zet het FMUTA bestand om naar het formaat waarmee SnelStart wel kan omgaan. De regels uit het FMUTA bestand worden omgezet naar in-/verkoopregels en BTW regels. Zo sluit het FMUTA bestand weer aan en kunt u zonder problemen uit uw maatwerkpakket de financiële boekingen exporteren.

Lees verder

Kamer van Koophandel

Gebruik het handelsregister voor het invoeren van adressen. Zo weet u altijd zeker dat u het juiste adres heeft!

De basisgegevens zijn zelfs kostenloos beschikbaar!

Lees verder

SEPA-incassomachtigingen

Al uw klanten geïmporteerd maar mist u uw SEPA-incassomachtigingen? Snel eenmalige SEPA-incassomachtigingen toevoegen aan geïmporteerde facturen? Dat kan met SnelKoppeling.eu SEPA-incassomachtigingen Genereren.

Lees verder

Samenvoegen Verkoopadministratie

Handig bij:

  • Verkoop op beurzen
  • Meerdere filialen met centrale voorraad
  • Meerdere filialen met centrale boekhouding
  • Consignatievoorraad

Wanneer u één centrale administratie bijhoudt maar uw artikelen op meerdere locaties verkoopt in sub-administraties is het een tijdrovend karwei om uw centrale administratie bij te werken. Zeker als u ook verkoopt in een vreemde valuta (bijvoorbeeld op buitenlandse beurzen). Consolidatie Verkoopadministratie van SnelKoppeling.eu stelt u echter in staat om een sub-administraties te consolideren tot één centrale administratie. Hierbij kunnen zelfs verkoopprijzen worden teruggerekend in het geval van een vreemde valuta

Lees verder