071 589 7000 
sales@snelkoppeling.eu 
Achthovenerweg 17e 
2351 AX  Leiderdorp  

MultiSafepay

Slim online betalen

MultiSafepay

Vanaf het begin van de Nederlandse e-commerce revolutie in 1999 verzorgde MultiSafepay, als een van de voornaamste pioniers, de betalingen voor de eerste online bedrijven. Een groep bevlogen IT-ers vormde de basis van waaruit onze MultiSafepay technologie is ontstaan. Eenvoud, transparantie en service zijn tot op de dag van vandaag de kernwaarden waarop MultiSafepay is gebouwd.

Gedreven door technologie

Met onze technologische innovaties en betaaloplossingen brengen wij smart payment services naar de e-commerce branche. Voortdurend streven wij naar het bieden van innovatieve en toonaangevende oplossingen van hoge kwaliteit. "Quality is not an act, it is a habit."  Bij MultiSafepay zien we enkel uitdagingen en gaan we uit van mogelijkheden om onszelf continu te verbeteren.

Focus op partnerschap

Onze klanten zijn het primaire focuspunt van ons bedrijf. Zowel gevestigde bedrijven als beginnende webshops binnen Europa vertrouwen op onze technologie, waarbij veel start-ups uitgroeien tot succesvolle online ondernemingen. Wij geloven sterk in een partnerschap en investeren veel tijd in de relatie met onze klanten waarin wij u ontzorgen op het gebied van online betalingen.